nicolas nuyens

chef

Nicolas is chef en sommelier van opleiding. Voor hij in 2008 zijn eigen weg ging met Gastronomie Nicolas, verfijnde Nicolas zijn technieken in het Londense restaurant Petrus ** van Gordon Ramsay, deed hij twee jaar ervaring op bij Peter Goossens in het Hof van Cleve *** en vervolmaakte hij zijn vakmanschap bij Guy Martin in Le Grand Véfour in Parijs. Nicolas brengt een inventieve puurproductkeuken met een klassieke ondertoon.

Als chef koos Nicolas er doelbewust voor om de vier muren van de eigen keuken te verlaten voor de traiteursbranche. Gedreven door een persoonlijke toewijding aan de klant, specialiseerde hij zich in een gastronomie op maat. Op unieke locaties en bij mensen thuis presenteert Nicolas zijn fijnzinnige keuken in een onberispelijk kader.

Nicolas deelt zijn vakmanschap en passie voor gastronomie als Njam!-chef op tv.

bram Ides

maître en sommelier

Bram is maître en sommelier. De kunst van het tafelen, de gastvrijheid en de gastronomie fascineren hem al vanaf jonge leeftijd. Bram leerde de finesses van de zaal bij de Schone van Boskoop in Boechout, waarna hij zich verder bekwaamde in het toenmalige Brusselse driesterrenrestaurant Bruneau en in De Karmeliet (***) van Geert Van Hecke. Voor hij zich bij Nicolas aansloot, werkte Bram ook nog tien jaar lang als verantwoordelijke voor een Antwerpse restaurantgroep.

Van formeel en zeer discreet tot vlot en aanweziger: Bram zorgt voor de juiste stijl en toon van de bediening. Als captain van zijn team gaat hij voor een deskundige aanpak, met aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant. Bram staat voor een doorgedreven visie op gastvrijheid, die de genodigden centraal zet.

nicolas & bram
ambachtelijk en artistiek

Nicolas Nuyens en Bram Ides leerden elkaar kennen aan het VTI Spijker in Hoogstraten, waar ze samen hotelschool volgden. Vanuit hun kennis en passie voor wijnen rondden ze er later ook met succes de opleiding tot sommelier af. Beiden voltooiden ze hun hogere studies hotelmanagement aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen.

In 2015 sloegen Nicolas en Bram de handen in elkaar voor hun gastronomische project: hedendaags, straight en met een buitengewone feeling voor smaak.

Han – executive chef

Han-2023.jpg

Lore – all round & goedlachs

Wedding-12-juni_Nicolas-1-scaled.jpg

Liebrecht – service

Liebrecht_2023.jpg

Kris – chef en oesterman

Nicolas-52.jpg

Jef – bartender & mixologist

Wim-Heylen-148.jpg

Dielke – service

Sels-78-1.jpg

Ken – service & bar

Nicolas-123.jpg

Michel – maître & eventcoördinator

Michel-1.jpg

Camille – service

Sels-93.jpg

Onno – chef

Van-Hool-154.jpg

Bart – service

Nicolas-57-1.jpg

Geert – all round

JEROME-MINTJENS-67-scaled.jpg

Mark – service & sommelier

Nicolas-124.jpg

Johan – chef

Johan-2023.jpg

Stephan – chef

Stephan-chef.jpg

zoek je een uitdagende job in de boeiende wereld van de topgastronomie?

Geef je graag het beste van jezelf om onze klanten een geweldige culinaire ervaring te bieden? Ben je vriendelijk, behulpzaam en service-minded? Heb je klasse en stijl? Stel je dan kandidaat om het vaste team van Gastronomie Nicolas te vervoegen. Ook voor versterking tijdens de weekends en op extra drukke momenten zijn we altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde mensen. Neem snel contact: info@gastronomienicolas.be | 0476 55 59 87.