culinaire events

gastronomie en beleving
voor een event met smaak

Een bedrijfsfeest of opendeurdag op de agenda? Een huwelijk of jubileum te vieren? Nicolas Signature catering verzorgt een hoogstaande catering van uw event. Bij ons vindt u de persoonlijke aanpak en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die alleen een cateraar met liefde voor het ambacht u kan bieden.

 

Wij staan garant voor gastronomie van hoog niveau: 

Een zittend diner, een receptie of een walking dinner? Alle formules zijn mogelijk. Met ons team van ervaren medewerkers nemen we met plezier de zorg op ons voor uw event. Laat de volledige inrichting en organisatie aan ons over, of doe een beroep op onze exclusieve cateringservice. Voor de realisatie van uw feest werken wij uitsluitend met de beste partners/leveranciers en volgens de hoogste gastronomische standaard.
Nicolas Signature Catering is gespecialiseerd in topgastronomie op verplaatsing. Op de locatie van uw keuze presenteren wij onze heerlijke wijnen en gerechten, ter plaatse voor u bereid. Nog onbeslist over de uitgelezen plek voor uw event? Wij inspireren u graag met bijzondere locaties die uw feest of etentje naar een nog hoger niveau tillen.  
Uw beste klanten komen op bezoek? U organiseert een seminarie? U houdt een grote vergadering? Verras uw zakenrelaties en medewerkers met een catering op topniveau in de professionele omgeving van uw eigen bedrijf. Een ideale locatie voor uw event, want u heeft er alles bij de hand. En wie uw bedrijf nog niet kent, maakt er op een prettige manier kennis mee.

Of het nu een kleine receptie of een heus banket betreft: wij maken er een memorabele belevenis van. U mag rekenen op een uitstekende keuken geserveerd door een discrete bediening, met de uitstraling die past bij het imago en de reputatie van uw onderneming. 

traiteur

gastronomische traiteurservice

Onze traiteurservice brengt gastronomie op maat tot in uw huiskamer of feestlocatie. Neem uw rol op als gastheer, zonder alle voorbereidingen in de keuken die de aandacht afleiden van uw genodigden.
Voor een klein tot middelgroot gezelschap leveren wij onze verfijnde, smaakvolle gerechten kant-en-klaar. Gedresseerd op het bord of eenvoudig op te warmen. Afhalen van onze menu’s is ook mogelijk. Tijdens de feestdagen stellen wij een speciale kaart aan u voor.
Laat u het dekken van de tafel liever over aan specialisten? Wij zetten een elegante en eigentijdse feestdis voor u neer, met warm linnen, tijdloos servies, bestek van het Portugese Cutipol en fijne handgeblazen kristallen glazen van het Zwitserse Grassl. Over de afwas hoeft u zich niet te bekommeren, dit doen wij in ons atelier.

homecooking

bij u thuis

Wij creëren voor u een gastronomische beleving op maat. Tot in de puntjes verzorgd, over de hele lijn. In de vertrouwde setting van uw eigen woonkamer beleeft u een zorgeloze avond onder vrienden of familie: pure kwaliteit op het bord, gekoppeld aan een vlekkeloze bediening. De totaalervaring van een heerlijk bezoek aan een klasserestaurant, maar dan in eigen huis.
We komen bij u toe met onze chef, maître en hulp. Terwijl wij de laatste voorbereidingen doen in uw keuken en de tafel stijlvol dekken, heeft u nog rustig de tijd om zich op te frissen. De eerste gasten komen toe, u heet hen welkom, wij nemen discreet de jassen aan. Na het serveren van het aperitief met amuses, begeleiden we uw gezelschap in alle gemoedelijkheid naar de tafel voor het menu. Van het voorgerecht tot aan de mignardises bij de koffie staan wij tot uw dienst. Ook de laatste opruim nemen wij voor onze rekening. Wanneer wij afronden, is uw keuken weer perfect op orde.
We nemen met plezier samen met u een kijkje in de kelder om een mooie fles wijn te ontkurken. Als sommeliers doen wij u ook graag zelf passende suggesties. Mooi in harmonie met de geserveerde gerechten en altijd voor een correcte prijs. Aan hoge restaurantmarges doen wij niet mee.
Nicolas serveert een eigentijdse en lichte keuken zonder overdaad. U gaat met een voldaan maar goed gevoel van tafel. Over dat extra glas wijn hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft immers niet meer van huis. Uw gasten laten we desgewenst thuisbrengen met hun eigen wagen.