Klanten

Wat klanten vertellen

Wij hebben het grote genoegen te mogen werken voor fijne mensen met een groot gevoel voor gastvrijheid, die graag delen met anderen. Mensen die houden van de goede dingen des levens en van stijl en elegantie. Mensen die culinaire hoogstandjes naar waarde weten te schatten.

Wie ons eenmaal ingeschakeld heeft, weet dat we enkel werken met de beste producten en de beste partners. En dat we al onze kennis, ervaring en creativiteit inzetten om van elke gelegenheid een feest te maken.

De vele positieve reacties die we krijgen, doen ons geloven dat ook u méér dan opgetogen zult zijn over wat we voor u doen. Leest u er de reacties van onze klanten hieronder even op na. Of vraag extra referenties. En daag ons maar uit.

Alleen maar lovende woorden en superlatieven over gisteren!

Fantastisch hoe professioneel en toch zo discreet jullie alles aangepakt hebben gisteren! Een dikke pluim aan heel het team! Hartelijk dank voor de uitmuntende avond!

groetjes,
Annelies

Nogmaals dank voor de schitterende catering!

(voor toch bijna 800 personen)​. Ik kreeg enkel lovende commentaren over het eten. Drank was er zeker genoeg. Voor herhaling vatbaar!

Joris, CEO Incendin

Nogmaals dank voor gisteren, het was werkelijk delicieus!

​E​cht super lekker!

Miet Bleus

Beste Bram, langs deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor jullie bijdrage aan het succesvol feest van zondag.

Alle familieleden (inclusief mijn vader) hebben ervan genoten. De hapjes tijdens de receptie en de gerechten aan tafel waren heel erg lekker en super mooi gepresenteerd, echte pareltjes. Top!

Onze complimenten nogmaals aan de chef. Verder wil ik je laten weten dat we de mooie tafel en de aangename discrete bediening heel erg apprecieerden. Hiervoor wil we speciaal jou bedanken.

Vriendelijke groeten,
Goedele

Het menu was fijn en bijzonder lekker, goed uitgebalanceerd en verrassend.

De gasten waren enthousiast! En wij absoluut ook! Dus: een grote pluim!
Ook alle lof voor Pieter en zijn charmante collega, die ons ronduit verwend hebben, waarvoor dank!
Kortom, het was een bijzonder aangename beleving.

Met dank en vriendelijke groeten,
Chris & Roger

Dag Bram, nog eens proficiat voor vrijdag! Het was heel lekker.

Heb je toevallig het receptje van je drankjes? Onze kinderen waren er verzot op en aangezien het morgen weer mooi weer wordt had ik dat graag zelf eens gemaakt?!

Alvast bedankt!

Vele groetjes,
Michèle

We deden beroep op het team van Gastronomie Nicolas voor ons 80-jarig bestaan, waar we over drie dagen zo’n 900 gasten hadden.

Nicolas Nuyens en Bram Ides en al hun medewerkers hebben ons erg aangenaam verrast. De aankleding van het interieur was volledig in het verlengde van ons bedrijf.

Op de dag zelf hebben zij ervoor gezorgd dat we gerust waren in alle opzichten; goed voorbereid en georganiseerd werd alles klaargezet en aangekleed. Niet alleen is het eten fantastisch lekker; ze maken en serveren het ook op een originele en creatieve manier. De complimenten hierover van onze eigen klanten hebben ons enorm deugd gedaan. Een top team, culinair hoogstaand, zeer professioneel en georganiseerd, met continu oog voor de (wensen van de) klant.

Zij hebben ons ontzorgd en van ons event een succes gemaakt.
Jo & Joeri

Dag Nicolas, we hebben niets anders dan lovende commentaar gekregen.

Dus ik moet dat overbrengen.

Annie

Goedemiddag Bram, goedemiddag Nicolas, nog eens heel hard bedankt, het was schitterend!

Groetjes,
Nina

Beste Nicolas, het culinaire deel van ons feest was weer top, waarvoor dank!

Ook de bediening was super, en nadien alles netjes achtergelaten.
Ook al heb je al heel wat diners bij ons verzorgd, het was weer eens een andere beleving.

Vriendelijke groet,
Lieve

Nogmaals dank aan het ganse team, vooral aan Bram!

Iedereen was super content en onder de indruk van de discrete, vriendelijke en efficiënte service, in elk detail​. ​

Groeten, Johan

Jullie hebben er voor gezorgd dat wij een onvergetelijk trouwfeest hebben gehad!

Het eten was ongelooflijk lekker en dat hebben we ook bij alle gasten gehoord! Het concept dat wij voor ogen hadden en mede dankzij jullie in de praktijk is omgezet heeft iedereen zeer aangenaam verrast. De bediening en het oog voor detail was top! Je hebt Els zeer gelukkig gemaakt door haar de flensjes te komen brengen. Voor ons kon het niet beter, dus bij deze willen we u, Nicolas en de rest van jullie team nog eens bedanken!!

Groeten, Kenneth & Els

Feedback over menu was zeer positief. Het was allemaal zeer lekker en goed verzorgd.

In de meeting rond de opendeurdagen is er niets speciaals naar boven gekomen. Feedback over menu was zeer positief. Het was allemaal zeer lekker en goed verzorgd. Ik vond zelf ook de nieuwe indeling in het restaurant echt mooi. Er was precies meer ruimte als vorige keer. Fijne samenwerking dus!

Groetjes, Ann
​Domo Elektro​

Nogmaals een grote "danku" en van harte Proficiat voor het o-zo geslaagde feest !

Jullie hebben het perfe​c​t gespeeld! Wij krijgen uit alle hoeken van België niets anders dan lof én hele enthousiaste gasten. Eecht leuk! De lunch was top, heerlijk en prachtig geserveerd… Wij hebben al zin om te herbeginnen!

Beste groetjes, Tonton en Tis

Nogmaals dank aan gans het team voor de perfecte service, top!

Nogmaals dank aan gans het team voor de perfecte service, top!

Filip Sneyers,
CEO BMW Sneyers Herentals