Njam!-chef Nicolas Nuyens

Nicolas is chef en sommelier. Vóór hij in 2008 startte met Gastronomie Nicolas deed hij ervaring op in het Londense restaurant Petrus ** van Gordon Ramsey, werkte hij 2 jaar bij Peter Goossens in het Hof van Cleve *** en vervolmaakte hij zijn vakmanschap bij Guy Marin in Le Grand Véfour *** in Parijs.

Nicolas houdt van een eerlijke, creatieve pure terroir-keuken met topproducten. Hij besteedt ook graag veel aandacht aan de presentatie en de details.

Nicolas deelt zijn vakmanschap en zijn passie voor gastronomie in de workshops van Gastronomie Nicolas en als Njam!-chef op tv.

logonjam

Nicolas maakt ook deel uit van het “Boer meat Chef” project.

Maître en sommelier Bram Ides

Bram is maître en sommelier. Bram is al lang gefascineerd door de kunst van het tafelen, de gastvrijheid en de gastronomie. Hij leerde op jonge leeftijd het vak in de Schone van Boskoop en deed ervaring op in het toenmalige driesterrenrestaurant Bruneau en De Karmeliet *** van Geert Van Hecke. Vóór hij zich aansloot bij Nicolas werkte Bram ook nog tien jaar lang als overkoepelend verantwoordelijke voor een Antwerpse restaurantgroep.

Bram staat voor een persoonlijke, toegewijde aanpak, die vertrekt vanuit de wensen van de klant, en voor een doorgedreven visie op gastvrijheid, die de genodigden centraal zet. Van formeel en zeer discreet tot vlot en meer aanwezig: Bram zorgt voor de juiste stijl en toon van de bediening. De stijl en toon die u verkiest.

bram@gastronomienicolas.be | 0476/55.59.87

“Nicolas & Bram. Ambachtelijk en artistiek”

 

Nicolas Nuyens en Bram Ides leerden elkaar kennen in VTI Spijker in Hoogstraten, waar ze samen de hotelschool volgden en waar ze later, vanuit hun passie en kennis voor wijnen, ook met succes de opleiding tot sommelier afronden. Daarna studeerden ze allebei hotelmanagement aan de Plantin Hogeschool in Antwerpen. In 2015 hebben ze de handen in elkaar geslagen en sindsdien werken ze fulltime samen.