Nicolas Signature Catering Algemeen

Kerstmenu 4-gangen

€ 85

Noordzeekrab

gepocheerd eitje I prei I aardappel I beurre blanc Te bestellen met Royal Belgian caviar Gold label’ +19 Eur/10g Ravioli zwarte truffel crème champignon I jus cèpes I parmezaan Fazant Jus fine champagne I gebraiseerd witlof I knolselder Kerstdessert

Oudejaar 31 december

€ 66

Salade van kreeft

Salade I tomaat I kwartelei I gerookte paling I dragonmayonaise I verse kruiden

De kreeften worden dagelijks levend aangeleverd door onze top visleverancier. Deze worden dagvers gekookt in een krachtige court bouillon geparfumeerd met kruiden en peper. Nadien wordt het kostbare kreeftenvlees vakkundig uit de schaal gehaald. Wij serveren 1 uitgehaalde kreeft per persoon. De kreeften hebben een gemiddeld gewicht van 600g. Vragen over allergenen? Contacteer ons!

Afhaalpunt Antwerpen/Berchem

i.s.m. Michel Colson van Wijnboetiek Fruithoflaan 13 — 2600 Berchem

Afhaalpunt Beerse

Ons atelier
Turnhoutseweg 61 — 2340 Beerse

Afhaaldata Kerst

Vrijdag 24/12 van 13u tot 15u
Zaterdag 25/12 van 11u tot 12u30

Afhaal Oudejaarsavond

Vrijdag 31/12 van 13u tot 14u30
Menu 1 dag houdbaar in de koelkast.

Geniet van onze klassiekers

apart te bestellen

Pata negra ‘bellota’ Iberico

€ 19.00/100g.

Jamon Iberico, bellotas of eikel gevoederd varken van het Iberico ras afkomstig uit de berggebieden van Zuid-West Spanje.

Huisgemarineerde Schotse Label Rouge Zalm

€ 29/500g.

De zalmfilets van onberispelijke ‘Label rouge’ of Bio–garantie kwaliteit zijn gedurende 24 uur gemarineerd in een koude marinade van de chef. Nadien worden de zalmfilets ontzout onder stromend water en gedroogd gedurende enkele uren tussen linnen doeken. Het visvlees heeft een subtiele, frisse en pure smaak. De natuurlijke structuur is behouden. Filetstuk van 500gr vacuüm verpakt. Een ware delicatesse!

Terrine van ganzenlever

€ 40/150g.

Huisbereide terrine van ganzenlever volgens de regels van de kunst!

Royal Belgian Caviar Gold label

€ 50/30g. — € 150/125g.

Lokale Belgische kaviaar uit Turnhout van de Siberische steur minimaal 5 tot 6 jaar oud, bereid op de traditionele wijze. Licht gezouten, diepgroen tot zwart van kleur, ziltig, gevolgd door een rijke romige smaak met subtiele nasmaak.

Kreeftenbisque

€ 20/l.

Lokale Belgische kaviaar uit Turnhout van de Siberische steur minimaal 5 tot 6 jaar oud, bereid op de traditionele wijze. Licht gezouten, diepgroen tot zwart van kleur, ziltig, gevolgd door een rijke romige smaak met subtiele nasmaak.

Plateau de fromage — 4 mooie kazen

€ 50/4p.

In samenwerking met Domus Casei stellen wij een kaasbord met 4 verschillende kazen samen, vergezeld van huisgemaakte chutney en een notenbroodje.

Bestel uw feestelijke gerechten zeer eenvoudig online
tot vrijdag 17 december 2021
via www.gastronomienicolas-traiteur.be