Kerst- en/of oudejaarsmenu

Feestelijke afhaalgerechten 2019 voor wie thuis wil genieten zonder zorgen.

Door Nicolas Nuyens – Bram Ides en hun team

Geniet van onze meeneemgastronomie
Wij hebben het genoegen u volgende feestelijke gerechten voor te stellen. Een verfijnd 4-gangen menu aangevuld met onze klassiekers en feestelijke mignardises.

Waarmee u uw genodigden verwent, zonder zelf uren te moeten doorbrengen in de keuken. Het menu is kant en klaar. Alles wordt zorgvuldig en professioneel verpakt, vergezeld van een duidelijke handleiding met presentatieschets. Een garantie op een geslaagde avond.

Kerstmenu 4-gangen

€75

Ceviche horsmakreel  (sharing per 4p)
kruiden park Vordenstein

Bisque van langoustine
Armagnac VSOP, vleugje room 

Traag gegaarde hertenwang
Witlof, savooi, spruitje, veenbes, pommes cocotte

 Peer
Karamel, amandel, chocolade

Oudejaarsmenu 4-gangen

€85

Sint-jakobsvruchten uit Dieppe
Carpaccio, gerookte paling

Dashi bouillon ‘bonito’
Onze versie, boerenkool

Kwartel gefarceerd
Foie gras, witloof, druifjes, pommes Anna

Mango
Passievrucht, witte chocolade, pistache

Kindermenu

€25

Pompoensoep met balletjes
***
Gehaktbrood met krieken, aardappelpuree
***
Zachte chocolademousse

Bestellingen voor 2 en 6 personen + 10 Eur
* vragen over allergenen? 
Contacteer ons

Hoe gaan we praktisch te werk?

BESTELLEN PER MAIL ORDERS@GASTRONOMIENICOLAS.BE

Uw bestelling is in orde van zodra u een bevestigingsmail hebt ontvangen van ons en het totaalbedrag werd overgemaakt per overschrijving
met vermelding van het aantal personen en de datum van afhaling.
REKENINGNUMMER : BE71 0016 3020 8369

***

Afhalen aan ons Atelier

Turnhoutseweg 61 – 2340 Beerse

Kerstmenu
dinsdag 24/12 van 13 tot 15u
woensdag 25/12 van 11 tot 12u30

Oudejaarsavondmenu
Dinsdag 31/12 van 12 tot 14u

Levering in heel Vlaanderen op aanvraag.

Fullservice
Onze homecooking blijft beschikbaar tussen kerst en oudejaar. Informeer naar onze beschikbaarheid.

Op zoek naar een cateraar voor uw bedrijf?
Verschillende formules op aanvraag voor nieuwjaarsevents

Hartelijk dank voor uw vertrouwen het afgelopen jaar.
Wij wensen u een vreugdevol 2020!

Nicolas & Bram

Geniet van onze klassiekers, apart te bestellen

***

‘Gerijpte entrecôte, Secreto n°7’ aan 10 EUR / 100g

Rubia Gallega entrcôte  gerijot gedurende 7 weken met 7 kruiden

***

‘Pommes Moscovite Imperial Heritage Trésor’ aan 50 EUR / stuk 25gr

Uitgehaald aardappeltje, gevuld met een smeuïge puree, bieslook, zure room en een mooie portie kaviaar.

***

‘Dutch Imperial platte oester’ Grevelingen’ kistje aan 25 EUR / 12 stuks

Platte Zeeuwse oesters afkomstig van Grevelingen,  het grootste zoutwatermeer van Europa. Dutch Imperials zijn pas na 5 tot 6 jaar geschikt voor consumptie met een zeer verfijnde smaak.

***

‘Huis gemarineerde Schotse ‘Label rouge’ zalm’ aan 25 EUR / filetstuk van 600gr

 De zalmfilets van onberispelijke ‘Label rouge’ of Bio – garantie kwaliteit zijn gedurende 24uur gemarineerd in een koude marinade van de chef. Nadien worden de zalmfilets ontzout onder stromend water en gedroogd gedurende enkele uren tussen linnen doeken. Het visvlees heeft een subtiele, frisse en pure smaak. De natuurlijke structuur is behouden. Een ware delicatesse.

***

‘Salade van kreeft’ aan 50 EUR / persoon (1 volledige kreeft +600gr)

Geserveerd op een mooi Iittala bord (De kreeften worden dagelijks levend aangeleverd door onze top visleverancier. Deze worden dagvers gekookt in een krachtige court bouillon geparfumeerd met kruiden en peper. Nadien wordt het kostbare kreeftenvlees vakkundig uit de schaal gehaald. Wij serveren 1 uitgehaalde kreeft per persoon op een mooi bord van Iittala. De kreeften hebben een gemiddeld gewicht van 600gr.)

***

‘Kreeftenbisque’ aan 20 EUR / liter

Karkassen van kreeft worden aangebakken in de pan en geflambeerd met Armagnac, vervolgens voegen we een garnituur van verse tomaten, groenten en kruiden toe. Al deze aromaten worden bevochtigd met kippenbouillon, witte wijn en een scheutje room. In tegenstelling tot andere recepten gebruiken we enkel kreeft en geen andere schaaldieren zoals bv.: garnalen. Dit om de smaak van de kreeft 100% puur te houden.

***

‘Dutch Imperial platte oester’ Grevelingen’ kistje aan 25 EUR / 12 stuks

Heerlijke platte Zeeuwse oesters afkomstig van Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa. Dutch Imperials zijn pas na 5 tot 6 jaar geschikt voor consumptie met een zeer verfijnde smaak.

***

‘Terrine van ganzenlever’ aan 75 EUR / terrine van 600gr

Huisbereide terrine van ganzenlever volgens de regels van de kunst!

***

‘Zachte chocolademousse’ aan 40 EUR / 1kg | 8 à 10 pers.
(in glazen Kastehelmi kom van Iittala)

Een klassiek maar heerlijk dessert dat bij vele van ons nostalgie opwekt…
Wij verkiezen om de mousse licht verteerbaar te maken. Op basis van chocolade afkomstig van Venezolaanse cacaobonen. Geen gebruik van gelatine noch eidooier. Afgewerkt met een weinig half opgeslagen verse hoeveroom.

De mooie glazen kom van Iittala twv 40 Eur mag u houden.

***

‘Mignardises box’ met 20 (4x5) aan 24 EUR / verpakking

Brownie met karamel, finanacier koekje, bokkepootje, kokosrots, pistache merenque

***

Servies gebruikt in het menu in samenwerking met Iittala